Lékai Máté

A 34 éves Lékai Máté a Telekom Veszprém vasárnap bontott szerződést egymással. 55 minutes agoMate Lekai förstärker Ferencvaros.


Nem Csak Kiss Ramona Ferje Piszkosul Jokepu Lekai Mate Testvere Is Sarmos Pasi

Hamar meghatározó tagja lett a Telekom Veszprémnek és a magyar válogatottnak is.

. Mindenképp szerettem volna játszani és a válogatott. Egyrészt ebben szerepet játszott az idő. A lengyel lapok arról írtak hogy a Wisla Plock lehet az új állomáshely míg az átigazolási hírekben eléggé.

A klub honlapjának vasárnapi híradása szerint a felek közös megegyezéssel bontották fel a jövő nyárig szóló szerződést. Az elmúlt nyolc évben a magyar bajnoki címet. Landslagsliraren Lekai föddes i Budapest och flyttar på ett sätt hem med.

1 day agoMegvan hol folytatja tovább Lékai Máté. 1 day agolengyelország lékai máté lékai-kiss ramóna tv2 veszprém érdekes A magyar irányító új csapatát egyelőre nem jelentették be ám egybehangzó hírek szerint Lengyelországba tart. 2 days agoHiába volt érvényes a szerződése nem marad Veszprémben Európa egyik legjobb csapatában Lékai MátéA válogatott kézilabdázó csupán harmadik-negyedik számú irányító lehetett volna a bajnoki ezüstérmesnél ezért maga kérte hogy inkább bontsák fel a szerződésétLékai-Kiss Ramóna férjét szóba hozták a lengyel Plock mellett a portugál.

Ma közzé is tette honlapján a veszprémi klub hogy közös megegyezéssel felbontották a 34 éves kézilabdázóval a jövő. Két hete már felröppentek olyan hírek hogy klubot vált Lékai Máté és 8 év után távozik a Telekom Veszprém férfi kézilabda-csapatától. Lékai Máté így beszélt a megismerkedésről.

A magyar irányító új csapatát egyelőre nem jelentették be ám egybehangzó hírek szerint Lengyelországba tart. Sokakban felmerülhet a kérdés hogy vajon ebben az esetben a válogatott játékos felesége Lékai-Kiss Ramóna és. A Fradi keddi közleménye emlékeztet rá a 34 éves irányító vasárnap bontott szerződést a Telekom Veszprémmel amelynél nyolc évet töltött el a Fradihoz pedig.

Rengeteg külföldi ajánlatom is volt de a családom nem tudott volna velem tartani én pedig nem szeretnék már akárcsak egyetlen évet is a kisfiam és a feleségem nélkül tölteni. A 147-szeres válogatott irányító régebben a PLER KC a Pick Szeged valamint a szlovén RK Celje játékosa volt a veszprémieket 2014 óta erősíti. 1 hour agoLékai Máté azt is elmondta azt hitte Veszprémből vonul majd vissza.

1 day agoA Telekom Veszprémtől vasárnap nyolc év után elköszönt 147-szeres válogatott irányító érkezését kedden este jelentették be. 1 day agoAz előzetes pletykákra rácáfolva Lékai Máté nem igazol külföldre a magyar válogatott irányítója a Ferencváros kézilabdacsapatában folytatja pályafutását. Mate Lekai stannar kvar i Ungern.

Volt akit váratlanul ért a bejelentés a sportágon belül azonban már lehetett hallani hasonló pletykákat korábban is. A 34 éves irányító és a Telekom Veszprém vasárnap bontott szerződést egymással a Fradihoz pedig két évre írt alá. A 34 éves Lékai 2014 óta erősítette a Telekom Veszprém csapatát ám az elmúlt szezonban már kevés játéklehetőséget kapott ezért döntött a 2023-ig tartó szerződésének lejárta előtt egy évvel a távozás mellett.

Öt vagy hat évvel ezelőtt Rami épp egy süllőfesztiválon volt a családjával Szigligeten ahol pont a nagypapám szolgálta ki. Mindenképp szerettem volna játszani és a válogatott. Én ekkor Barcelonában tartózkodtam de láttam hogy feltöltött egy képet és mivel ismertük egymást korábbról ráírtam azzal a szöveggel hogy ezt a halat a papám csinálta neked és remélem.

Efter beskedet att playmakern bryter med Telekom Veszprem efter åtta starka säsonger blir han en bärande spelare i Ferencvaros. LÉKAI MÁTÉ A FRADIBAN FOLYTATJA. Mindenképp szerettem volna játszani és a válogatott segítségére is lenni a Ferencváros vezetői.

A játékos még egy évig tartó szerződését a hétvégén közös megegyezéssel. 1 day agoA férfi kézilabda NB I legutóbbi kiírásában negyedik így Európa-liga-induló FTC-nél folytatja pályafutását a 147-szeres magyar válogatott irányító Lékai Máté azok után hogy vasárnap közös megegyezéssel szerződést bontott a Telekom Veszprémmel jelentette be elsőként Facebook-oldalán Kubatov Gábor az FTC elnöke. 1 day agoLékai Máté a Ferencváros kézilabdázója lesz.

Gyors kiismerhetetlen testcseleinek remek passzainak és megalkuvást nem ismerő küzdeni tudásának köszönhetően sokáig oszlopa volt csapatunknak. A mai napon a Telekom Veszprém és Lékai Máté közös megegyezéssel felbontotta a két fél között 2023. Mostanra ez már bizonyossá is vált.

Fradihu A Fradi hamar meg tudott egyezni velem és Telekom Veszprémmel is. Már azonban azt is tudni a sportoló a Ferencváros kézilabdacsapatában folytatja a pályafutását. A Telekom Veszprémtől vasárnap nyolc év után elköszönt Lékai Máté érkezését kedden este jelentette be honlapján a fővárosi egyesület.

Sokakban felmerülhet a kérdés hogy vajon ebben az esetben a válogatott játékos felesége Lékai-Kiss Ramóna és kisfiuk vele tartanának e. Lékai Máté nyolc év után távozott a Telekom Veszprém férfikézilabda-csapatától. Nagy tervekhez klasszis játékosok így jelentette be a Ferencváros elnöke Kubatov Gábor hogy a férfi kézilabda-válogatott irányítója Lékai Máté két évre a klub játékosa lesz.

Az elmúlt nyolc évben a bajnoki címet négyszer a Magyar Kupát hatszor a SEHA Ligát négyszer nyerte meg illetve hatszor léphetett pályára a Bajnokok Ligája kölni. Lékai Máté a Ferencváros kézilabdacsapatában folytatja pályafutását miután két évre szóló szerződést kötött a klubbal. 1 day agoVasárnap rövid közleményben tudatta a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata hogy Lékai Máté nyolc év után távozott a klubtól.

17 hours agoLékai Máté nyolc év után vált klubot a magyar férfi kézilabda-válogatott klasszisa a Ferencvárosban folytatja pályafutását. A 147-szeres magyar válogatott Lékai Máté a Ferencváros kézilabdacsapatában folytatja pályafutását tudatta honlapján a zöld-fehér klub. Lékai Máté a magyar válogatottban 2009-ben debütált tagja volt a 2012-es londoni olimpián a negyedik helyig menetelő válogatottnak.

Egészséges jó formában van és egyáltalán nem levezetni érkezett a Fradiba amelyhez a szerződés nagyon gyorsan lezajlott. A 147-szeres magyar válogatott Lékai Máté a Ferencváros kézilabdacsapatában folytatja pályafutását. 1 day agoAzt rebesgetik hogy a Veszprémből távozó Lékai Máté Lengyelországban folytatja karrierjét.

A magyar szurkolók emlékezetébe örökre bevésődött az Izland elleni olimpiai negyeddöntő ahol három másodperccel a lefújás előtt Lékai góljával harcolta ki a hosszabbítást a nemzeti. 1 day agoLékai Máté nyolc év után távozott a Telekom Veszprémtől Forrás. Lékai Máté 2014 nyarán érkezett Celjéből.

Ezután egyértelmű volt hogy itthon maradok és a Fradiban.


Pin Page


Theglitternail Get Inspired On Instagram Pink With Mylar Foil And Palmtrees White With Chrome And Glossy Black On Coffin Nails Nail Artist Nailbyvan82 Follow Her


Pin Page


Pin Page


This Reminds Me Of A Brat At Our School


Pin On Szell Tamas Receptek


Hungarian National Handball Team Victory I Love How They Can Express Their Happiness Mate Lekai Szabolcs Zub Handball Handball Players Victorious


30 Cool Tropical Nails Designs For Summertime


Luxury Fashion Independent Designers Ssense


61 Awesome Coffin Nail Designs You Ll Flip For Page 46 Of 61 Lily Fashion Style


Pin On Magyarorszag


Pin Page


Unas Verdes


Ilyen Volt Kiss Ramona Es Lekai Mate Eskuvoje Fotok Es Interju Strapless Wedding Dress Wedding Dresses Wedding


Chema And Momo Pure Joy Happiness Victory Agains Psg Lovely People Real Heroes Mkb Veszprem Chema Rodriguez Momir Ilic Photo Psg Wrestling Real Hero


Bianca Janes On Instagram I Don T Have Be Steadiest Of Hands But I Get By Lol Glamandglitsnails Glamandglits Kupainc Kupamatte Mattenails Tropicalnails


Pin Page


Pin Page


Pin Page

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel